Natasha Saward

Ontspannings- en sportmassage,
personal training en #MeToo Coach

#MeToo

Hoi, ik ben Natasha Saward. MeToo Coach. Een powervrouw van in de vijftig. 

Na jarenlang als sportinstructeur op vele plekken mensen in beweging te hebben gebracht, begon ik in 2009 Pilates Studio Leiden. Die ik in 2022 verkocht. 

Ik ben zelf altijd in beweging, fysiek en mentaal. En nooit uitgeleerd. Zo werd ik gecertificeerd coach, bokstherapeut, wandelcoach en EMDR-therapeut.  

Ik houd van sporten, dieren, de natuur, koken en af en toe uit eten of een terrasje. 

En ik ben misbruikt. Een (seksueel) misbruikte vrouw kan zeker een nieuw hoofdstuk in haar leven beginnen. Het proces van herstel en empowerment is een individuele en persoonlijke reis. Als MeToo Coach begeleid ik je bij deze reis. Zo kun je leren de pijn los te laten, je identiteit te herstellen, te helen en meer te worden wie je oorspronkelijk bent. Rustig, stap voor stap, in je eigen tempo. Alle tools die voor jou nodig zijn nemen we mee, zodat jij op weg kan naar een leven vol zelfvertrouwen, eigenwaarde, liefde en levenslust!

Wie ben jij?

Jij bent een vrouw. Een jonge of een oudere vrouw. Je hebt te maken gehad met (seksueel) misbruik of ander grensoverschrijdend gedrag. Daardoor ben je geraakt in je vertrouwen en in je ontwikkeling op sociaal, emotioneel, spiritueel en seksueel vlak. Je grenzen zijn op alle manieren overschreden en je kunt wel wat hulp gebruiken. 

Hulp bij het (her)vinden van jezelf, hulp bij het overwinnen van jouw angsten, trauma en onzekerheden. Zodat je weer in het hier en nu kunt leven. Je richten op gezin, carrière, gezondheid en jezelf. Zonder die ziekmakende onderstroom die je al tijden met je meeneemt.

Je weet dat het niet makkelijk zal zijn. En toch doe je het. Je gaat op reis. Op reis naar jezelf. Je neemt al je bagage mee. Die pak je onderweg uit. En ballast laat je achter. Zodat je de rest van je reis lichter vooruit kunt.

En ik reis met je mee.

Natasha Saward Me too Coach, EMDR, wandel coaching, systemisch werk